DMA: Een order wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een bestelling niet in zijn geheel kan voorbereiden, verwijder dan de betreffende artikelen uit de bestelling met behulp van de Delivery Manager App (DMA).

Je kan alleen bestellingen wijzigen die minder dan twee minuten geleden zijn ontvangen.

Neem contact op met je Deliverect accountmanager of ons supportteam om toegang te krijgen tot deze functie.

Ondersteunde leveringskanalen

• Glovo

• Just Eat

• SkipTheDishes

• Takeaway.com

• Uber Eats (alleen bij supermarkten)

Stap 1. Zoek de bestelling op de pagina Bestellingen en selecteer de knop Order Details.

Stap 2. Scroll naar beneden en selecteer de knop Change order.

Stap 3. Verwijder het artikel dat je niet kan voorbereiden.

Stap 4. Selecteer de knop Change order. De bestelling bevat niet langer het/de verwijderde artikel(en). Het leveringskanaal stelt de klant op de hoogte van deze wijziging.