Marketing
Een loyaliteitsprogramma voor sociale kanalen activeren en beheren
Een loyaliteitsprogramma voor sociale kanalen activeren en beheren
Sam Fielding avatar
Geschreven door Sam Fielding
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Moedig klanten aan om opnieuw bij je te bestellen door ze te belonen met een tegoed dat ze kunnen gebruiken voor toekomstige aankopen.

Bezoek deze pagina voor meer informatie over Deliverect Social Ordering. Als je een bestaande klant van Deliverect bent, kun je toegang aanvragen door Social Ordering te selecteren in de zijbalk en vervolgens de knop Get social media ordering te selecteren .

Stap 1. Meld u aan bij Deliverect Social Ordering op social-frontend.deliverect.com.

Stap 2. Selecteer in de zijbalk Marketing en vervolgens Loyalty.

Stap 3. Configureer uw loyaliteitsprogramma. Selecteer de knop Enable loyalty zodra u klaar bent.

Earning

• Cashback (%): Stel in hoeveel tegoed klanten krijgen bij elke bestelling (bijv. 10% van een bestelling van €15 geeft de klant €1,50 tegoed om te gebruiken bij toekomstige bestellingen).

Spending

Bepaal maximale limieten bij het inwisselen van tegoeden. De laagste waarde wordt altijd toegepast bij het afrekenen.

• Redeemable (%): Stel in hoeveel van een bestelling kan worden afgeprijsd met credits (in percentage).

• Max. redeemable value: Stel de maximale kortingswaarde in voor een bestelling met credits.

Loyalty welcome bonus

Activeer de knop Welcome bonus credit om klanten te stimuleren een account aan te maken.

• Credited Value: Geef aan hoeveel krediet ze zullen ontvangen.