Social Ordering + Order & Pay
Instagram
Activeer de knop Order Food en gebruik stickers op Instagram
Activeer de knop Order Food en gebruik stickers op Instagram
Sam Fielding avatar
Geschreven door Sam Fielding
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Instagram heeft Deliverect gekozen om deel uit te maken van hun beperkte lijst van belangrijke partners wereldwijd om restaurants te helpen meer bestellingen rechtstreeks van Instagram te krijgen.

Voeg een Order Food knop toe op je Instagram profielpagina en een Order Food sticker op al je Instagram stories om mensen naar je Deliverect Social Ordering menu te leiden. Bekijk de onderstaande secties om te leren hoe.

Toevoegen aan een Instagram-pagina

Stap 1. Log in op je Deliverect Social Ordering-account op social-frontend.deliverect.com.

Stap 2. Ga in de zijbalk met de muis over Sales channels en kies Instagram.

Stap 3. Selecteer in het tabblad Order food button de knop Continue with Facebook en volg de instructies. Zodra de knop Order Food is geïnstalleerd, wordt deze weergegeven op je Instagram-profiel.

Toevoegen aan een Instagram-verhaal

Stap 1. Begin met het maken van een verhaal op Instagram.

Stap 2. Selecteer het stickericoon en kies de sticker Food Orders.

Als dit de eerste keer is dat je deze sticker gebruikt, selecteer dan Deliverect of ChatFood als partner en voer je Deliverect Social Ordering link in. Tik vervolgens op Gereed.

Je kan je link vinden op het tabblad Instagram stories stickers (binnen Sales channelsInstagram).

Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact op met je accountmanager of ons ondersteuningsteam door het chatpictogram rechtsonder in dit artikel te selecteren.