Social Ordering + Order & Pay
Online Ordering
Online Ordering: Aangepaste styling toepassen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel is alleen relevant voor klanten die gebruik maken van het nieuwe Online Bestellen kanaal.

Je kan je Online Ordering site aanpassen door CSS-code toe te passen die het uiterlijk verandert.

CSS is wordt gebruikt om het uiterlijk en de opmaak van een webpagina te beschrijven.

Deliverect is niet verantwoordelijk als er wijzigingen worden opgeslagen waardoor je Online Ordering site niet meer correct functioneert. Als je twijfelt, neem dan eerst contact op met ons supportteam.

Stap 1. Log in op je Deliverect Social dashboard. Selecteer in de zijbalk Branding en vervolgens Custom Styles .

Stap 2. Voer de CSS-code in die je wilt toepassen en selecteer de knop Save. De wijzigingen worden onmiddellijk toegepast op je Online Ordering site.

Wijzigingen verwijderen

Verwijder alle CSS-code en selecteer de knop Save om terug te keren naar de oorspronkelijke status.