Menu-bewerkingen beperken op basis van locatie (vorige versie)
Sam Fielding avatar
Geschreven door Sam Fielding
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel bevat details over de vorige versie van de menu-editor. Alle accounts krijgen binnenkort toegang tot de nieuwe versie. Bekijk dit onderwerp voor de nieuwe menu-editor.

Als je meerdere locaties in je Deliverect-account hebt, wilt je misschien niet dat gebruikers toegang hebben tot menu's van locaties die zij niet beheren. Volg de stappen in dit artikel om dit te voorkomen.

Een locatie aan een menu toevoegen

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en klik in de zijbalk op Menus.

Stap 2. Klik op het menu.

Stap 3. Zoek het keuzemenu Menu edit restrictions en kies de locatie(s) voor het menu.

Dit veld is momenteel niet beschikbaar voor alle klanten. Neem contact op met ons support team voor meer informatie.

Merk op dat het kiezen van meerdere locaties geen individuele menu's voor elke locatie creëert. Bewerkingen die voor een van de toegestane locaties worden gemaakt, hebben gevolgen voor alle locaties. Om individuele menu's per locatie te hebben, maakt/dupliceert je ze en wijst je vervolgens één locatie toe.

Stap 4. Klik op de knop Save onderaan de pagina. Herhaal dit proces voor al je menu's.

Een gebruiker met beperkingen configureren

Standaard hebben gebruikers toegang tot alle menu's, zelfs als de bovenstaande stappen zijn gevolgd. Om een gebruiker de beperkingen te laten volgen, moet een toggle worden ingeschakeld in zijn gebruikersaccount.

Stap 1.Ga naar Instellingen en dan Gebruikers in de zijbalk.

Stap 2. Klik op de knop Bewerken voor de gebruiker.

Stap 3. Schakel de RESTRICT USER MENU ACCESS toggle in.

Stap 4. Als de gebruiker de locatie nog niet is toegewezen, kies je deze in het keuzemenu SELECT LOCATIONS.

Stap 5. Klik op de knop Save Edits.