Online Ordering
Online Ordering: Links naar sociale media toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel is alleen relevant voor klanten die gebruik maken van het nieuwe Online Ordering kanaal.

Maak het je klanten gemakkelijk om je social media accounts te vinden door er links naar toe te voegen op je Online Ordering site.

Stap 1. Log in op je social frontend, ga naar Sale channels, en kies Online Ordering.

Stap 2. Selecteer het tabblad Other Settings. Je kunt links opgeven voor:

• Facebook

• X (Twitter)

• Instagram

• TikTok

• YouTube

• LinkedIn

Stap 3. Zodra je klaar bent, selecteert je de knop Save social media settings.

Je social media-koppelingen worden onderaan je Online Ordering-website weergegeven.