Online Ordering: Pas het uiterlijk aan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel is alleen relevant voor klanten die het nieuwe online bestelkanaal gebruiken.

Stap 1. Log in op je social frontend. Selecteer in de zijbalk Branding en ga naar het tabblad Online Ordering .

Stap 2. Breng de gewenste wijzigingen aan. De volgende velden zijn beschikbaar:

Colors

• Primary color: De achtergrondkleur van de knoppen Toevoegen aan winkelwagentje en Afrekenen.

• Primary color hover: De achtergrondkleur voor als je met de muis over de knoppen beweegt.

• On primary color: De kleur van tekst of pictogrammen in de knoppen voor het winkelwagentje en de kassa.

• Secondary color: De achtergrondkleur van de hoeveelheid- en headerknoppen en voor het loyaliteitsgedeelte.

• Secondary color hover: De achtergrondkleur wanneer je met de muis over de headerknoppen beweegt.

• On secondary color: De kleur van de tekst bij het selecteren van een adres.

• Background color: De achtergrondkleur van de website.

Type

Button style

• Border radius: Stel de straal in die wordt gebruikt voor knoppen. Een grotere straal resulteert in rondere knoppen.

• Secondary style: Kies of een achtergrondkleur moet worden gebruikt (Filled) of niet (Ghost) voor secundaire knoppen.

Stap 3. Selecteer de knop Save customizations om je wijzigingen te bevestigen.