Alle collectiesDirectFacebook
Deliverect Direct: Activeer een Nu kopen-knop in een Facebook-winkel
Deliverect Direct: Activeer een Nu kopen-knop in een Facebook-winkel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Laat klanten direct op Facebook kopen door de stappen in dit artikel te volgen.

Stap 1. Log in bij Deliverect Direct op social-frontend.deliverect.com.

Stap 2. Ga in de zijbalk met de muis over Sales channels en kies Facebook.

Stap 3. Selecteer de knop Continue with Facebook. Log in het pop-upvenster in bij Facebook en accepteer de machtigingen en voorwaarden.

Stap 4. Op de pagina wordt nu weergegeven dat je Facebook-verbinding actief is.

De knop Nu kopen is nu aanwezig op je Facebookpagina. Als je de knop selecteert, krijgen klanten het menu te zien dat momenteel op je Facebook-kanaal is gepubliceerd.