Locaties
Beheer je locaties voor sociaal bestellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel lees je hoe je instellingen voor een locatie instelt of wijzigt.

Bezoek deze pagina voor meer informatie over Deliverect Social Ordering. Als je een bestaande klant van Deliverect bent, kun je toegang aanvragen door Social Ordering te selecteren in de zijbalk en vervolgens de knop Get social media ordering te selecteren .

Stap 1. Log in op je account voor Deliverect Social Ordering op social-frontend.deliverect.com.

Stap 2. Selecteer in de zijbalk Locations.

Stap 3. Selecteer het bewerken pictogram voor de locatie die je wilt beheren.

Stap 4. Wijzig de instellingen voor de locatie.

Settings

Address

Geef het adres en het gebied voor deze locatie op. Voer bovenaan de naam van je locatie in om het adres automatisch in te vullen.

Tax settings

Kies het belastingtarief en of prijzen inclusief of exclusief belasting zijn.

Bag fee

Geef een waarde op als je een toeslag wilt toevoegen aan bezorg- en afhaalbestellingen.

Delivery

Activeer de toggle als bezorgen beschikbaar is voor deze locatie.

Opening hours

Stel in wanneer deze locatie geopend is. Gebruik het schakelaartje om een dag te activeren en de dropdowns om de openings- en sluitingstijden op te geven.

Operation settings

• Preparation (minutes): Stel de standaard tijd in die nodig is voor de voorbereiding.

• Preparation + delivery (minutes): Stel de standaard tijd in die nodig is voor voorbereiding en levering.

Order scheduling

• Accept ASAP orders: Activeer als klanten bestellingen kunnen plaatsen voor onmiddellijke bereiding.

• Accept pre-orders: Activeer als klanten bestellingen kunnen plaatsen voor een andere dag.

• Accept same day pre-orders: Geef aan of klanten een bezorgtijd kunnen kiezen voor later op dezelfde dag.

• Minimum lead time: Stel in hoe vroeg een voorbestelling kan worden geleverd nadat deze is geplaatst.

• Max days in advance: Stel in hoe ver in de toekomst een klant een voorbestelling kan plannen.

• Slot length: Definieer hoe lang tijdsloten zijn bij het plaatsen van een bestelling (als u bijvoorbeeld "30 min" instelt, kan de klant van 18:00 tot 18:30 uur, van 18:30 tot 19:00 uur, enzovoort zien).

Service charge

Stel het servicekostenpercentage en het belastingtarief in.

Delivery areas

Stel bezorggebieden in om te beperken hoe ver een bestelling kan worden geleverd.

Add delivery areas

Selecteer de knop Add delivery areas om te kiezen tussen een polygoongebied of een straalgebied:

• Polyon area: Maak een vorm op een kaart om aan te geven waar bestellingen kunnen worden afgeleverd.

• Radius area: Geef de maximale bezorgradius vanaf je locatie op.

Polygon area

Manipuleer de veelhoek door de hoeken te verslepen. Adressen binnen de veelhoek komen in aanmerking voor bezorging.

• Delivery area name: Voer een beschrijvende naam in voor dit gebied.

• Min. basket value: Voer de minimale mandwaarde van een bestelling in om in aanmerking te komen voor levering.

• Delivery fee: Geef de bezorgkosten op die moeten worden toegevoegd aan bestellingen binnen deze straal.

• Delivery fee tax rate (%): Geef het belastingtarief voor bezorgorders op.

Radius area

• Area name: voer een beschrijvende naam in voor dit gebied.

• Radius: Geef aan hoe ver van je locatie bestellingen kunnen worden afgeleverd.

• Min. basket: Voer de minimale mandwaarde van een bestelling in om in aanmerking te komen voor levering.

• Delivery fee: Geef de bezorgkosten op die moeten worden toegevoegd aan bestellingen binnen deze straal.

• Delivery fee tax rate (%): Geef het belastingtarief voor bezorgorders op.

Een leveringsgebied bewerken

Selecteer een leveringsgebied om de instellingen te wijzigen.

Een leveringsgebied verwijderen

Selecteer het verwijderpictogram om een leveringsgebied te verwijderen (mogelijk moet je horizontaal naar rechts scrollen om het te vinden).

Pickup

Schakel het selectievakje in om afhaalorders van deze locatie toe te staan.

Opening hours

Stel in wanneer deze locatie geopend is. Gebruik het schakelaartje om een dag te activeren en de vervolgkeuzelijsten om de openings- en sluitingstijden op te geven.

Operation settings

• Preparation (minutes): Stel de standaard tijd in die nodig is voor de voorbereiding.

Order scheduling

• Accept ASAP orders: Activeer als klanten bestellingen kunnen plaatsen voor onmiddellijke bereiding.

• Accept pre-orders: Activeer als klanten bestellingen kunnen plaatsen voor een andere dag.

• Accept same day pre-orders: Kies of klanten een afhaaltijd kunnen kiezen voor later op dezelfde dag.

• Minimum lead time: Stel in hoe vroeg een voorbestelling kan worden opgehaald nadat deze is geplaatst.

• Max days in advance: Stel in hoe ver in de toekomst een klant een voorbestelling kan plannen.

• Slot length: Definieer hoe lang tijdsloten zijn bij het plaatsen van een bestelling (als u bijvoorbeeld "30 min" instelt, kan de klant van 18:00 tot 18:30 uur, van 18:30 tot 19:00 uur, enzovoort zien).

Service charge

Stel het servicekostenpercentage en het belastingtarief in.

Order at table

Kies of klanten op de locatie kunnen dineren.

Opening hours

Stel in wanneer deze locatie geopend is. Gebruik de selectievakje om een dag te activeren en de dropdowns om de openings- en sluitingstijden op te geven.

Service charge

Stel het servicekostenpercentage en het belastingtarief in.

Tables

Laat je klanten eenvoudig bestellen en betalen door een QR-code te scannen die aan hun tafel is gekoppeld. Je kunt tabellen individueel aanmaken, in bulk of door tabellen te synchroniseren vanuit je kassa (indien ondersteund).

Create in bulk

Voer elke tafel op een aparte regel in en selecteer vervolgens de knop Create.

Create table

Voer een naam in voor een tabel en selecteer de knop Create.

Download QR codes

Download de QR code voor je tablets in verschillende formaten. Druk ze af zodat klanten gemakkelijk hun bestellingen kunnen plaatsen.

Sync tables

Selecteer de knop Yes om tafels uit je kassa te importeren.

Niet ondersteund door alle POS-integraties.