Deliverect Online Ordering
Deliverect Online Ordering: Een site maken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel bevat informatie en instructies die alleen mogen worden gebruikt met Deliverect Online Ordering. Ga voor meer informatie naar deze pagina.

In dit artikel lees je hoe je een nieuwe site voor Online Bestellen opzet.

Een site maken

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en selecteer Online Ordering in de zijbalk.

Als je deze optie niet ziet, neem dan contact op met je accountmanager bij Deliverect of neem contact op met ons ondersteuningsteam door het chatpictogram rechtsonder in dit artikel te selecteren.

Stap 2. Selecteer de knop + Create site.

Stap 3. Kies in het pop-upvenster de locatie(s) en selecteer de knop Aanmaken .

Stap 4. Vul de wettelijke naam van je bedrijf in en de gegevens van een belanghebbende. Selecteer Create na het accepteren van de voorwaarden.

Stap 5. Voer de instellingen van je bankrekening in om betalingen te ontvangen. De vereiste info verschilt per land.

Stap 6. Voeg een logo toe en pas je site aan je huisstijl aan.

Stap 7. Selecteer de knop Back om naar de hoofdpagina van Online Bestellen te gaan. Als je de status Pending ziet, selecteer je deze. Zo kan je de betaalmethode instellen of bankgegevens controleren.

Stap 8. Wanneer de status is ingesteld op Ready, is je Online Bestelling site succesvol ingesteld.

Je site aanpassen

Instellingen bewerken

Volg de stappen in dit artikel om het webadres, de operationele instellingen en de leveringsinstellingen voor uw Online Bestellen site te wijzigen.

Heb je hierbij hulp nodig? Neem contact op met je Deliverect accountmanager of neem contact op met onze support via de chatoptie rechtsonder in dit artikel.