Vind kanaallink-ID's
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elk kanaal heeft een unieke ID, Channel Link ID. Dit vergemakkelijkt het koppelen van je orderkanalen en stuurt orders correct naar uw Deliverect-account.

Volg de onderstaande stappen om een Channel Link ID te vinden.

Stap 1. Ga naar Voorkeuren binnen Instellingen en activeer de schakeloptie Show object IDs tonen . Je k daneze stap overslaan als de instelling niet aanwezig is.

Stap 2. Ga naar Locaties in de zijbalk.

Stap 3. Selecteer het dropdown-pictogram om de kanalen voor die specifieke locatie weer te geven.

Stap 4. De Channel Link IDs worden nu weergegeven. Als u er een selecteert, wordt deze naar uw klembord gekopieerd.

Bekijk de sectie Kanaalintegraties voor artikelen over het koppelen van uw kanalen.

Als je hulp nodig hebt of de Channel Link ID's niet ziet, neem dan contact op met je Deliverect accountmanager of ons supportteam.