Alle collectiesRestaurants DashboardOperaties
Operationele rapporten bekijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je de status zien van een menu push of een andere actie? Op de pagina Operatierapporten vind je alle informatie die je nodig hebt.

Log in op je Deliverect-account en klik in de zijbalk op Operaties.

Filters gebruiken

De volgende filters kunnen worden gebruikt om je te helpen het/de rapport(en) te vinden die je nodig hebt.

• Type bewerking: Rapporten zijn onderverdeeld in verschillende typen. Zie hieronder voor een uitleg van elk type.

• Location: Om rapporten van een specifiek kanaal te zien, kies het hier.

• Afleverkanaal: Kies een kanaal.

• Status: De status definieert of de operatie een succes was, mislukte, in de wachtrij staat, enz.

• Operation start: Het datumbereik van de te tonen rapporten.

Typen bewerking

Bestelling invoegen

Wanneer een bestelling in de kassa wordt ingevoerd. Alleen gelogd als Log Operation is ingeschakeld voor de locatie. Verstrekte informatie:

• Order ID

Bezetmodus

Bij het veranderen van je restaurant naar de bezette modus: Verstrekte informatie:

• Gebruiker die de wijziging heeft doorgevoerd

• Kanaal

• Bereidingstijd (0 indien Open en 999 indien Dicht)

• Status bezette modus (Open of Dicht).

Bulk onboarding

Wanneer een betalingsprofiel wordt toegepast op kanalen. Verstrekte informatie:

• Deliverect-medewerker die het proces heeft geïnitieerd

• ID van het betalingsprofiel

• ID's van de kanalen

Bulkgebruikers importeren

Bij het importeren van gebruikers naar je Deliverect-account met een CSV-bestand.

CSV-productupdate

• Gebruiker die de update heeft geïnitieerd

• Begin- en eindtijd van de bewerking

• Hoeveel producten zijn bijgewerkt, overgeslagen, mislukt en aangemaakt.

Drukke modus Synchronisatie

Wanneer Deliverect de Busy Mode synchroniseert met de status van een kanaal. Verstrekte informatie:

• Kanaal

• Type verandering (Open naar Dicht, of omgekeerd)

Facturering

Wanneer uw abonnement of betaalmethode wordt bijgewerkt.

Kanaal Activatie

Wanneer een kanaal wordt geactiveerd in je Deliverect account. Verstrekte informatie:

• Kanaal

Kanaal deactiveren

Wanneer een kanaal in je Deliverect-account wordt gedeactiveerd. Verstrekte informatie:

• Kanaal

Koerier update

Wanneer een update van het stuurprogramma wordt ontvangen.

Exporteren

Wanneer een export wordt aangemaakt. Geeft de download link.

Gezondheidscheck

Wanneer een gezondheidscontrole wordt gestart. Verstrekte informatie:

• Gebruiker die de controle heeft uitgevoerd.

In afwachting van CSV-productupdate

Wanneer een CSV-bestand is geüpload om producten bij te werken, maar nog niet is verwerkt. Verstrekte informatie:

• Gebruiker die de update heeft geïnitieerd

• Begin- en eindtijd van de bewerking

• Hoeveel producten zijn bijgewerkt, overgeslagen, mislukt en aangemaakt.

Menu API importeren

Wanneer een menu wordt geïmporteerd met onze API. Verstrekte informatie:

• Externe en interne menunaam

• Actie

Menu importeren

Wanneer een menu is geïmporteerd van een kanaal. Verstrekte informatie:

• Kanaal gebruikt voor de import

• Eventuele waarschuwingen (bijv. producten die niet automatisch gekoppeld konden worden)

Menu publiceren

Wanneer een menu is gepushed (gepubliceerd/verzonden) naar een kanaal. Informatie verstrekt:

• Kanaal

• Menu naam

Een menu push kan tot 30 minuten in een wachtrijstatus blijven staan. Dit kan gebeuren wanneer er een ongewoon hoog aantal menu pushs is van Deliverect.

Open winkel

Wanneer een winkel wordt geopend vanuit Deliverect. Verstrekte informatie:

• Kanaal

Openingstijden winkel bijwerken

Wanneer de openingstijden voor een kanaal worden gewijzigd. Verstrekte informatie:

• Kanaal

Productsynchronisatie

Wanneer producten worden gesynchroniseerd vanuit het POS. Verstrekte informatie:

• Gebruiker die de synchronisatie heeft geïnitieerd

• POS

• Alle producten die zijn ingevoegd, bijgewerkt of verwijderd

Sluimerverslag

Wanneer producten zijn gesnoozed/unsnoozed. Verstrekte informatie:

• Producten

• Soort actie (snooze/unsnooze)

• Begin en einde snooze

• Kanaal(en)

Sluit winkel

Wanneer een winkel van Deliverect wordt gesloten. Verstrekte informatie:

• Gebruiker die de sluiting heeft geïnitieerd

• Kanaal

Snooze report

Wanneer producten zijn gesnoozed/ontsnoozed. Verstrekte informatie:

• Producten

• Soort actie (snooze/unsnooze)

• Begin en einde snooze

• Kanaal(en)

Update bestelling

Wanneer een bestelling is bijgewerkt. Verstrekte informatie:

• Order ID

Vakantie bijwerken

Wanneer de vakantie-uren voor een kanaal worden gewijzigd. Verstrekte informatie:

• Gebruiker die de update heeft geïnitieerd

• Kanaal

Voorbeeld van productsynchronisatie

Wanneer een Product Sync Preview is geïnitieerd. Verstrekte informatie:

• Gebruiker die de preview heeft geïnitieerd

• POS

• Alle producten die zouden worden ingevoegd, bijgewerkt of verwijderd