Order & Pay: Tabellen maken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om Order & Pay te gebruiken, moet je eerst tabellen aanmaken of importeren. Log in op je social frontend en selecteer Locations en vervolgens Tables .

Je kunt tabellen in bulk aanmaken, één voor één, of door ze te synchroniseren vanuit je POS.

In bulk aanmaken

Voer elke tabel op een aparte regel in en selecteer vervolgens de knop Create.

Tabel aanmaken

Voer een naam in voor een tabel en selecteer de knop Create.

Tafels synchroniseren

Selecteer de knop Yes om tabellen uit je POS te importeren.

Niet ondersteund door alle POS-integraties.

Zodra je je tafels hebt gemaakt, download je de QR-codes om ze af te drukken en in je restaurant op te hangen. Lees dit artikel voor meer informatie.