Alle collectiesDirectWebsite widget
Deliverect Direct: Bestellen toevoegen aan je website
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Geef klanten de mogelijkheid om direct vanaf je website te bestellen door een widget toe te voegen.

Je menu verschijnt wanneer de widget wordt geselecteerd. De klant kan dan een bestelling plaatsen.

Het is noodzakelijk om een menu met het type Eat in te publiceren op het Website widget van je website. Je kunt een bestaand menu gebruiken door het te dupliceren en het type te wijzigen. Lees dit artikel om te leren hoe.

Code installeren

Stap 1. Log in op Deliverect Direct, ga met de muis over Sales channels in de zijbalk en selecteer Website Widget.

Stap 2. Voeg de code toe aan uw website.

- Plak deze code voor de afsluitende body tag (</body>) van je website.

- Gebruik deze code als je een link of knop wilt om het bestelsysteem te openen.

Beheert iemand anders je website? Selecteer dan de knop Send instructions en voer hun e-mailadres in. Zij zullen deze stappen ontvangen.

Widget aanpassen

Ga naar het tabblad Widget customization om het uiterlijk te wijzigen. Je kan het volgende wijzigen:

• Call-to-action op de knop (Call-to-action on the button)

• Titel bericht (Message title)

• Beschrijving bericht (Message description)

• Pictogram afbeelding (Icon image)

Selecteer de knop Save Settings nadat je eventuele aanpassingen hebt gemaakt.