Deliverect Kitchen Display: Stuur berichten naar keukenpersoneel
Deliverect Kitchen Display: Stuur berichten naar keukenpersoneel
Sam Fielding avatar
Geschreven door Sam Fielding
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanuit je Deliverect Kitchen Display dashboard kun je berichten rechtstreeks naar alle keukenschermen sturen.

Stap 1. Selecteer de knop Send message nadat u zich hebt aangemeld bij Deliverect Kitchen Display.

Stap 2. Er verschijnt een pop-up rechtsonder in het scherm. Voer uw bericht in en selecteer Send.

Berichten verschijnen bovenaan uw keukenschermen.

Door op het pictogram met de duim omhoog te klikken/tikken, kan het keukenpersoneel bevestigen dat ze het bericht hebben ontvangen en gelezen.