Deliverect Kitchen Display: Maak een account aan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de stappen in dit artikel om Deliverect Kitchen Display te gaan gebruiken.

Deliverect Kitchen Display is een betaalde add-on. Ga naar deze pagina voor meer informatie en registreer je interesse.

Stap 1. Ga naar https://setup.kitchass.com/ en log in met je Deliverect account.

Stap 2. Voer een organisatienaam in voor je account en klik op de knop Next. We raden aan de naam van je locatie te gebruiken.

Stap 3. Kies de Deliverect-locatie die je wilt gebruiken en klik op Create organisation.

Stap 4. Je Deliverect Kitchen Display account is nu klaar voor gebruik. Bekijk het gedeelte Volgende stappen hieronder om de functies te ontdekken.