Deliverect Kitchen Display: Ondersteunde hardware
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ontdek in dit artikel welke hardware je moet gebruiken voor Deliverect Kitchen Display.

Scherm

Elk apparaat met een webbrowser. Voor de beste resultaten raden we aan de nieuwste versies van Google Chrome of Safari te gebruiken. Als je een iPad gebruikt, wordt iOS versie 15 of hoger ondersteund.

Printers

Op dit moment worden alleen Star-printers met een Hi X Connect-interface ondersteund:

• TSP650II (thermisch)

• TSP700II (thermisch)

• TSP800II (thermisch)

• SP700 (matrix)

Als je vragen hebt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.