Deliverect Kitchen Display: Product bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Terwijl de producten worden gesynchroniseerd vanuit je Deliverect-account door een menu te publiceren, kan je bepaalde aspecten van producten bewerken om je keukenpersoneel te helpen.

Stap 1. Meld je aan bij je account op https://EXAMPLE.kitchass.com/kitchen. Vervang "VOORBEELD" door je unieke app-naam (die je hebt gekozen toen je je account aanmaakte).

Stap 2. Selecteer Products in de zijbalk.

Stap 3. Selecteer het product dat je wilt bewerken.

Stap 4. De pagina bestaat uit drie delen:

• General

• Product name: Gesynchroniseerd van Deliverect.

• PLU: Gesynchroniseerd vanuit Deliverect.

• Kitchen name: Deze kan worden gewijzigd om het product in de keuken te herkennen.

• Description: Gesynchroniseerd vanuit Deliverect.

• Tags: Tags voor dit product toevoegen of verwijderen. Schermen kunnen worden geconfigureerd om alleen producten te tonen die overeenkomen met bepaalde tags.

• Notes: Voeg alle informatie toe die van nut kan zijn voor het keukenpersoneel (bijv. ingrediënten, recept).

Stap 5. Klik nadat je wijzigingen hebt aangebracht op de knop Save voor die sectie.