Deliverect Kitchen Display: Een profiel bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De profielen in je account worden gebruikt om je schermen te configureren. Volg de stappen in dit artikel om er een te bewerken.

Stap 1. Meld je aan bij je account op https://EXAMPLE.kitchass.com/kitchen. Vervang "EXAMPLE" door je unieke app-naam (die je hebt gekozen toen je je account aanmaakte).

Stap 2. Selecteer Screens in de zijbalk en vervolgens het tabblad Profiles .

Stap 3. Selecteer de knop Edit voor het profiel dat je wil wijzigen.

Stap 4. De instellingen zijn onderverdeeld in verschillende secties, die hieronder worden uitgelegd:

• General

• Name: Wijzig de naam van het profiel.

• Linked to screens: Waar dit profiel momenteel wordt gebruikt.

• Orders configuration

• Bumping allowed: Activate to allow orders to be bumped to the next state.

• Show orders X minutes in advance: Wijzig wanneer een order zichtbaar moet zijn op een scherm.

• Can accept new orders: Indien geactiveerd, worden nieuwe orders die nog niet geaccepteerd zijn op een scherm getoond.

• Can postpone orders: Indien geactiveerd, hebben gebruikers de mogelijkheid om bestellingen uit te stellen.

• Sound settings

• Use buzzer sound: Het zoemergeluid kan worden geactiveerd/gedeactiveerd. Bovendien kan je wijzigen hoe vaak de zoemer afspeelt.

• Preparation config

• Use fixed timer for orders: Indien geactiveerd, wordt een standaard afteltimer weergegeven in plaats van de geplande afhaaltijd.

• Number of minutes needed for preparation: Als de bovenstaande instelling is geactiveerd, kan de duur van de timer worden opgegeven.

• Enable printer configuration: Activeren om het IP-adres van je printer in te voeren. Onze ondersteunde printers staan hier vermeld.

• Filtering config

• Selected states to filter on: Kies op welke volgordestaten moeten worden weergegeven op de schermen.

• Selected tags to filter on: Kies welke producttags moeten worden weergegeven op de schermen; een manier om schermen te differentiëren op doel (bijv. individuele profielen voor warme en koude producten).

• All items with these tags will be displayed but cannot be bumped: Kies de tags uit de dropdown.

• Hide untagged items: Indien geactiveerd worden alle producten zonder tag niet getoond op schermen.

• Can update filters: Indien geactiveerd, kunnen gebruikers de filters voor een scherm bewerken. Deze wijzigingen worden niet opgeslagen of getoond op andere schermen voor dit profiel.

• Display shortened ID: indien geactiveerd, worden alleen de laatste vier cijfers van een bestelling getoond. Dit kan de communicatie tussen keukenpersoneel bevorderen.