Deliverect Kitchen Display: Insights
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Insights-pagina kun je zien hoe snel je bestellingen in alle fasen worden verwerkt.

Om toegang te krijgen, log je in op je Deliverect Kitchen Display-account en selecteer je Insights.

Grafieken

De verschillende tijden worden weergegeven in grafieken. Als u met de muis over gegevens in een grafiek beweegt, ziet u wanneer deze zich hebben voorgedaan en de bijbehorende tijd, zodat u kunt zien welke ongebruikelijke gebeurtenissen uw gemiddelden beïnvloeden. Kleuren worden gebruikt om aan te geven wanneer tijdsdoelen wel/niet worden gehaald.

Kleur

Uitleg

Groen

De doelstelling is gehaald

Geel

Maximaal 33% van de orders was langzamer dan de doelstelling

Rood

Meer dan 33% van de orders waren trager dan de doelstelling

Traagste orders

Alle orders worden onderaan de pagina weergegeven, met de langzaamste bovenaan. Selecteer een order om te zien wanneer de order elke stap heeft doorlopen en hoe lang dat heeft geduurd. De inhoud van de order wordt ook weergegeven.

Tijdsbestek

Selecteer de datum rechtsboven om het tijdsbestek aan te passen. Klik op de knop Toepassen om te bevestigen.

Instellingen

Selecteer het tandwielpictogram linksboven om de pagina aan te passen.

Tijd doelen

Bestellingen die er langer over doen dan de targets worden als te laat beschouwd. Wijzig de tijden in doelen die je wilt bereiken.

Bestellingen te laat

De instelling Te laat bestellingen bepaalt het getolereerde percentage bestellingen dat te laat mag zijn.