Je abonnementen bekijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de status van je abonnementen te controleren, log je in op je Deliverect-account en ga je naar Instellingen en vervolgens naar Abonnementen in je zijbalk.

Alle huidige en geannuleerde abonnementen worden weergegeven. Selecteer een abonnement om meer details te bekijken.

De volgende informatie wordt weergegeven:

• Order volume usage (Gebruik ordervolume): Het aantal bestellingen dat deze maand is geplaatst.

• Beschrijving: Algemene informatie en voorwaarden.

• Prijs: De huidige prijs van het abonnement.

• Naam van de locatie: De locatie voor dit abonnement.

• Actief sinds: De datum waarop het abonnement is ingegaan.

• Huidige termijn: De huidige factureringsperiode.

• Volgende factuur: Wanneer de volgende factureringsperiode begint.

• Payment pending (Betaling in behandeling): Als een betaling nog niet is voltooid.

• Betalingsinformatie: De factureringsgegevens die worden gebruikt voor facturen.

Je kunt een abonnement annuleren door op de knop Cancel subscription te klikken. Iemand van ons team zal contact met je opnemen.

Heb je een vraag over een factuur of je abonnement? Neem dan contact op met je Deliverect accountmanager of met ons supportteam.