Producten van een kanaal koppelen aan producten in Deliverect (vorige versie)
Sam Fielding avatar
Geschreven door Sam Fielding
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel bevat details over de vorige versie van de menu-editor. Alle accounts krijgen binnenkort toegang tot de nieuwe versie. Bekijk dit onderwerp voor de nieuwe menu-editor.

Als je al een menu hebt op een kanaal, kun je een verzoek indienen om het te importeren door je Deliverect accountmanager. Het voordeel hiervan is dat u de bestaande menustructuur, productafbeeldingen, beschrijvingen, prijzen, enz. behoudt.

Zodra je menu is geïmporteerd, is het noodzakelijk om je producten te koppelen aan die in je kassa. Volg de onderstaande stappen om te leren hoe.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en selecteer Menus in de zijbalk.

Stap 2. Selecteer het geïmporteerde menu.

Stap 3. Bovenaan de pagina verschijnt een bericht waarin staat hoeveel producten gekoppeld moeten worden.

Als je geen producten wilt koppelen, selecteer dan de link Niet-matchte producten verwijderen om ze uit je menu te verwijderen.

Stap 4. Niet gekoppelde producten hebben een rode rand. Selecteer een product om het te koppelen.

Stap 5. Deliverect zal een product voorstellen op basis van de naam. Je kunt ook de categorieën en zoekbalk gebruiken. Selecteer het product zodra je het hebt gevonden en selecteer vervolgens de knop Link product ②.

Stap 6. De rode omlijning wordt dan verwijderd. Herhaal dit proces totdat alle producten zijn gekoppeld. Je kunt het product ook selecteren als je de informatie, prijs, etc. wilt aanpassen.