Deliverect Kitchen Display: Een gebruiker uitnodigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg deze stappen om een nieuwe gebruiker toe te voegen aan je account.

Stap 1. Meld u aan bij je account op https://EXAMPLE.kitchass.com/kitchen. Vervang "EXAMPLE" door je unieke app-naam (die je hebt gekozen toen je je account aanmaakte).

Stap 2. Selecteer Users in de zijbalk.

Stap 3. Selecteer de knop Invite user.

Stap 4. Voer de voornaam, achternaam en het e-mailadres van de gebruiker in. Selecteer Send. Ze ontvangen een e-mail met een link om hun wachtwoord in te stellen en zich aan te melden.