Deliverect Kitchen Display: Een printer aansluiten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de stappen in dit artikel om een printer correct te configureren voor Deliverect Kitchen Display.

Stap 1. Schakel je printer uit.

Stap 2. Zet de printer aan terwijl je de doorvoerknop ingedrukt houdt. Blijf de doorvoerknop ingedrukt houden.

Stap 3. Er wordt een vel afgedrukt met de instellingen van de printer, inclusief het IP-adres.

Stap 4. Ga, terwijl de printer nog aan staat, naar het IP-adres dat op het afgedrukte vel staat, of naar een mobiel apparaat of computer.

Stap 5. Log in en wijzig het wachtwoord als dit de eerste keer is dat je deze pagina opent (belangrijk).

Stap 6. Kies in de zijbalk Firmware Update in Configuration. Klik op de knop Check for updates en installeer alle beschikbare updates.

Stap 7. Kies in de zijbalk SSL/TLS in Configuration.

Stap 8. Klik op de knop Create Self-Signed Certificate.

Stap 9. Vul het formulier in:

• Country Name: 2 letter code (bijv., BE, UK, US)

• State of Province Name: Bijv., Oost-Vlaanderen, Ontario

• Local Name: Stad (bijv. Gent, Toronto)

• Organization Name: Bedrijf (bijv. Deliverect)

• Organization Unit Name: Bijv. restaurant

• Domain: Voer het IP-adres in dat te vinden is op het afgedrukte blad.

• Expiration Date: Kies een datum die ver in de toekomst ligt (bijv. 2040/01/01).

Klik op de knop create. Er wordt gevraagd om de printer op te slaan en opnieuw op te starten.

Stap 10. Kies in de zijbalk opnieuw SSL/TLS in Configuration.

Stap 11. Klik op de knop SSL/TLS Setting.

Stap 12. Activeer SSL/TLS en klik op de knop submit.

Stap 13. Klik op de tekst "Save".

Stap 14. Kies Save → Restart device en klik op de knop execute.

Stap 15. Log met het IP-adres dat je van de printer hebt afgedrukt in op de printer via je keukenscherm. Kies in de zijbalk opnieuw SSL/TLS in Configuration.

Stap 16. Klik opnieuw op de knop Create Self-Signed Certificate.

Stap 17. Klik deze keer op de knop download.

Stap 18. Je moet dit certificaat installeren op het apparaat dat je als keukenscherm gaat gebruiken. Voor instructies voor iPads, klik hier. Voor Chrome browsers, ga naar chrome://settings/security in je browser en kies Manage certificates.

Stap 19. Log in op je Deliverect Kitchen Display-account en navigeer naar de instellingenpagina voor het schermprofiel(instructies hier). Schakel het selectievakje Enable printer configuration in en voer in het veld Printer host het IP-adres in dat je gebruikt om toegang te krijgen tot de printer (bijvoorbeeld 192.168.0.10).