Deliverect Kitchen Display: Productlabels maken en toewijzen
Deliverect Kitchen Display: Productlabels maken en toewijzen
Sam Fielding avatar
Geschreven door Sam Fielding
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met producttags kan je kiezen welke producten je naar een scherm wil sturen. Dit is handig als je meerdere schermen hebt en voor elk scherm een specifiek gebruik wil instellen.

Meld je aan bij je account op https://EXAMPLE.kitchass.com/kitchen. Vervang "EXAMPLE" door je unieke app-naam (die je hebt gekozen bij het aanmaken van je account).

Een tag maken

Stap 1. Selecteer de optie Products in de zijbalk en selecteer vervolgens het tabblad Tags .

Stap 2. Selecteer de knop New tag.

Stap 3. Voer de naam van de tag in, kies een kleur en vink het vakje aan als er geen voorbereiding nodig is.

Stap 4. Selecteer de knop Save.

Een tag aan producten toewijzen

Stap 1. Selecteer de optie Products in de zijbalk.

Stap 2. Vink de producten aan die je wil taggen. Als je geen producten in de lijst ziet, publiceer dan een menu met behulp van de stappen hier.

Stap 3. Selecteer de knop Tag.

Stap 4. Kies de tag(s) die je wil gebruiken. Ja kan vanuit dit scherm ook een nieuwe tag aanmaken.

Stap 5. Selecteer de knop Save. De tag(s) wordt (worden) nu toegepast op deze producten.