Deliverect Kitchen Display: Het keukenscherm gebruiken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga naar https://EXAMPLE.kitchass.com/kitchen op het apparaat om een aangemaakt keukenscherm te openen. Vervang "EXAMPLE" door je unieke app-naam (die je hebt gekozen bij het aanmaken van je account).

Status bestelling

- Afhaaltijd, huidige tijd en resterende tijd tot afhalen.

- Het kanaal en de ID van de bestelling.

- Items voor voorbereiding.

Orders beheren

- Schakelen tussen de huidige bestellingen.

- De status van de bestelling wijzigen.

Instellingen wijzigen

- Van links naar rechts:

• Het scherm aanpassen. Bekijk het gedeelte Opties hieronder voor meer informatie.

• Bestellingen uit het verleden bekijken.

• Huidige bestellingen bekijken.

• Bestellingen bekijken die nog niet klaargemaakt hoeven te worden.

- Schakel de zichtbaarheid van de zijbalk met productnotities in.

Opties

Selecteer het pictogram linksboven om de lay-out van je scherm te wijzigen.

• Open settings: Wijzig de naam, het profiel en de taal van het scherm.

• Update custom filters: Stel in op welke statussen en tags gefilterd moet worden.

• Go full screen: Vouw de pagina uit naar volledig scherm.

• Zoom out/in: Tekst, knoppen en andere elementen verkleinen of vergroten.

• Time view: Verander welke opdrachten worden weergegeven (geschiedenis, heden, toekomst).

• Switch layout: Orders kunnen als blokken of in een zijbalk worden weergegeven.

• Status filter: Kies een specifieke status om weer te geven of alle.

• Order type filter: Filter de typen orders om weer te geven.