Dispatch activeren voor een kanaal
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat je verzendpartners kan vragen om je bestellingen af te leveren, moeten je kanalen geactiveerd zijn voor deze functie.

Interactieve handleiding

Afzonderlijke stappen

Stap 1. Ga naar Locaties.

Stap 2. Vouw de locatie uit met de kanalen waarvan je de dispatch wilt activeren.

Stap 3. Selecteer de knop Wijzig voor het kanaal.

Stap 4. Scroll naar beneden naar de sectie Dispatch settings en activeer de optie Use dispatch. Als dit een Online bestellen-kanaal is, activeer dan de optie Use integrated dispatch flow (only for OO).

Stap 5. Selecteer de knop Opslaan. Deze stappen kunnen worden herhaald voor extra kanalen/locaties.