Prijzen voor statiegeld op flessen instellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Moet er in het land of de provincie waar je actief bent belasting worden betaald bij de verkoop van dranken in plastic flessen? Zo ja, dan kun je dit in Deliverect voor elk product instellen. Volg de onderstaande stappen om te leren hoe.

Om het statiegeld als een apart artikel naar je kassa te sturen, voeg je een nieuw artikel toe aan je kassa voor statiegeld op flessen en synchroniseer je je producten. Geef de PLU van dit nieuwe item door aan je Deliverect accountmanager of ons supportteam, zodat zij dit voor je kunnen configureren.

Je kan deze functionaliteit ook gebruiken voor andere toeslagen.

Stap 1. Navigeer naar je Producten pagina in je Deliverect-account.

Stap 2. Selecteer voor het product waarvoor je een statiegeldheffing wilt, de knop ⋮ en kies Edit ②.

Stap 3. Voer een waarde in het veld Bottle deposit price in. Selecteer de knop Wijzigingen opslaan als je klaar bent.

Als je dit veld niet ziet, neem dan contact op met je contactpersoon bij Deliverect of met ons ondersteuningsteam.

Zoals bij elke productwijziging is het nodig om je menu te publiceren naar je kanalen om het van kracht te laten worden.

Als het kanaal geen individueel veld heeft voor het statiegeld, wordt het automatisch toegevoegd aan de basisprijs.