Menus
Een menu maken en beheren
Een menu verfijnen om wijzigingen aan te brengen voor één kanaal/locatie
Een menu verfijnen om wijzigingen aan te brengen voor één kanaal/locatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de stappen in dit artikel om wijzigingen aan te brengen die slechts één locatie of kanaal betreffen.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en klik op Menus in de zijbalk.

Stap 2. Klik op het menu dat je wilt verfijnen.

Stap 3. Klik onderaan de pagina op de knop Fine-tune Menu.

Stap 4. Er verschijnt een bericht waarin je wordt gewaarschuwd dat de wijzigingen alleen worden toegepast op het kanaal of de locatie die je selecteert. Klik op Ik begrijp het om door te gaan.

Stap 5. Kies bovenaan de pagina de locatie en/of het kanaal dat je wilt finetunen.

Stap 6. Breng wijzigingen aan in het menu. Ze worden alleen toegepast op de locatie en/of het kanaal dat je in de vorige stap hebt geselecteerd. Als je klaar bent, klik je op de knop Verlaat Fine-tuning.

Stap 7. Publiceer je menu om de wijzigingen live te zetten. Gebruik de voorbeeldfunctie om de verschillen tussen locaties/kanalen te bekijken.