Menus
Planning
Openingstijden configureren (in bulk)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de pagina Opening hours kan je bulkwijzigingen aanbrengen in je openingstijden door locaties, kanalen en aangepaste tags te selecteren. Lees verder voor meer informatie.

Dit is alleen beschikbaar voor klanten die een groot aantal locaties beheren. Klik hier om meer te weten te komen over de standaardversie van het tabblad Openingstijden.

Hoe toegang krijgen

Stap 1. Klik in de zijbalk op Menus gevolgd door Planning .

Stap 2. Klik op het tabblad Opening hours.

Je bestaande openingstijden worden hier getoond.

Een nieuwe regel toevoegen

Stap 1. Klik op de knop + Add opening hours.

Stap 2. Kies de locaties, kanalen en kanaalkoppeling aangepaste tags die je wilt gebruiken.

Stap 3. Vink de dagen aan waarop je geopend bent en voeg de openings- en sluitingsuren toe. Als er gedurende de dag een onderbreking in de dienstverlening is, voeg dan extra openings- en sluitingstijden toe. Als je op de knop Duplicate klikt, worden de uren gekopieerd naar de dag eronder.

Stap 4. Klik op de knop Save als je klaar bent.

Een bestaande regel bewerken

Klik op het bewerken pictogram om wijzigingen aan te brengen.

Klik na het wijzigen van de openingstijden op de knop Save.

Een regel verwijderen

Klik op het prullenbakicoon om de openingstijden te verwijderen. Je wordt gevraagd om deze actie te bevestigen.