De homepagina gebruiken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De startpagina van Deliverect is het eerste wat je ziet nadat je je hebt aangemeld bij je account. Hier vind je stappen om de installatie van je account te voltooien, belangrijke statistieken over je bedrijf, hoe je locaties of merken toevoegt en manieren om antwoorden op je vragen te vinden.

De installatie van je account voltooien

Moet je een aantal kanalen configureren? Selecteer de knop Add store. Eenvoudige stappen begeleiden je door het proces.

Statistieken over je bedrijf

Belangrijke informatie over je locaties wordt weergegeven met de optie om het tijdsbestek te wijzigen. Als je een optie selecteert, krijg je meer details te zien.

Ontdek Deliverect

Locaties of merken toevoegen

Selecteer de knoppen om locaties of merken aan je account toe te voegen. Bekijk deze artikelen voor meer informatie: Locaties toevoegen, Merken toevoegen.

Meer informatie over Deliverect

Bekijk de artikelen en tutorials van het Helpcentrum om je kennis over Deliverect uit te breiden. Heb je extra hulp nodig? Start een nieuwe chat met ons.