Maak je menu klantvriendelijk (vorige versie)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel bevat details over de vorige versie van de menu-editor. Alle accounts krijgen binnenkort toegang tot de nieuwe versie. Bekijk dit onderwerp voor de nieuwe menu-editor.

Wil je je gepubliceerde menu's aantrekkelijker en ook klantvriendelijker maken? Hier is een lijst met dingen die je binnen je menu kan doen om de bestelervaring van je klant te verbeteren.

Een menu-afbeelding toevoegen

Bij sommige bezorgplatforms kan je direct vanuit Deliverect een menuafbeelding uploaden.

Klik op de knop Click here to upload an image. Je kan een bestaande afbeelding kiezen uit je Deliverect-account of er een uploaden vanaf je computer.

Productafbeeldingen toevoegen

Voeg afbeeldingen toe aan je producten om ze aantrekkelijker te maken. Je kan een afbeelding aan een product toevoegen via de pagina Producten of door het product in een menu te bewerken (zie hieronder).

Productbeschrijvingen toevoegen

Geef extra informatie over je product door een beschrijving toe te voegen. Dit kan worden gedaan via de Producten pagina of door het te bewerken in een menu (hieronder getoond).

Wijzig modifier groep volgorde

Hoe zit het met het reorganiseren van je modifier en upsell groepen op basis van klantvoorkeur? Open daarvoor het product in je menu en scroll naar beneden. Klik en sleep om ze opnieuw te rangschikken.

Wil je wijzigingen aanbrengen in één leveringskanaal of -locatie? Volg deze gids voor meer informatie over onze fijnafstemmingsfunctie.