Producten bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wijzigingen aan bestaande producten kan je aanbrengen op je Producten pagina. Lees dit artikel verder voor meer informatie.

Als je een POS gebruikt, raden we je aan wijzigingen op dat platform aan te brengen en vervolgens je producten te synchroniseren met Deliverect.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en klik op Producten in de zijbalk.

Stap 2. Klik op de knop voor het product en kies Edit ②.

Stap 3. Breng de nodige wijzigingen aan in het product.

Stap 4 (optioneel). Als je slechts voor één locatie wijzigingen wilt aanbrengen, kiest je deze in de keuzelijst Locaties.

Stap 5. Als je klaar bent, klik je op de knop Wijzigingen opslaan. Publiceer je menu's naar je kanalen om deze wijzigingen zichtbaar te maken.