Productinformatie voor een menu bewerken (vorige versie)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel bevat details over de vorige versie van de menu-editor. Alle accounts krijgen binnenkort toegang tot de nieuwe versie. Bekijk dit onderwerp voor de nieuwe menu-editor.

Wij adviseren om producten direct op je POS te bewerken. Als dat niet mogelijk is, kunnen bewerkingen worden uitgevoerd vanuit je Deliverect-account. Er zijn twee opties om producten te bewerken:

• Vanaf de Producten pagina: dit zal de standaardwaarden van het product op al je menu's wijzigen.

• Vanaf de Menus pagina: hiermee wijzig je het product voor slechts één menu.

In de onderstaande stappen leer je hoe je producten wijzigt vanaf de pagina Menu's.

Stap 1. Klik op Menus in je zijbalk.

Stap 2. Selecteer het menu dat je wilt bijwerken.

Stap 3. Zoek het product, klik op ••• , en kies Wijzig bewerken .

Stap 4. Alle huidige informatie over het product wordt hier getoond. Om wijzigingen aan te brengen, klik je in een veld en wijzig je de informatie. De afbeelding, tags en aanvullende informatie zijn ook bewerkbaar.

Waarden die zijn gewijzigd zullen worden gemarkeerd als overschreven. Alle overschreven velden kunnen naar hun oorspronkelijke waarden worden teruggebracht door op de knop Herstel POS-waarden te klikken .

Om één waarde te herstellen, klik je op de oranje pijl .

Klik op de knop Bewerkingen opslaan als je klaar bent.

Vergeet niet om je menu's te publiceren nadat je wijzigingen hebt aangebracht.